вівторок, 2 листопада 2021 р.

 Починаємо готуватися до ЗНО-2022 та Всеукраїнських учнівських олімпіад


Під час онлайн-спілкування із заступниками директора з НМР, методистами закладів професійної (професійно-технічної) освіти 2 листопада 2021 року обговорено питання організації та проведення І-ІІ етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з восьми предметів загальноосвітньої підготовки.

Увагу учасників звернуто на особливості проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад в очному або дистанційному форматах, вимогах, обсягу, рівнях складності олімпіадних завдань і часу їх виконання на І та ІІ етапах. Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів проводяться щороку з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу учнівської молоді, активізації запровадження комп’ютерних ІТ-технологій в освіті, сприяння широкому залученню учнів до інтелектуальних змагань, що проводяться з використанням мережі Інтернет, та підготовки до участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Під час спілкування підбито підсумки ЗНО-2021, обговорено питання організації ЗНО-2022, визначено шляхи підвищення ефективності складання ЗНО учнями в новому навчальному році.

Немає коментарів:

Дописати коментар