понеділок, 26 грудня 2022 р.

Схвалено досвід роботи творчої групи

Організаційні аспекти підготовки до державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання через колективні та індивідуальні форми методичної роботи схвалено 26 грудня 2022 року на засіданні навчально-методичної ради НМЦ ПТО у Сумській області.


Підготовлено Методичні рекомендації з вивчення досвіду роботи творчої групи заступників директора з навчально-методичної роботи, методистів  у вигляді електронної книги, що складаються з 5 частин:

1. Методичні поради щодо підготовки учнів-випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти до державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Ольга СМОЛЕНКО, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області. 


2. Складові діяльності заступника директора з навчальної роботи (методиста) щодо якісної організації та підготовки учасників освітнього процесу до державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Ірина МАЛИК, заступник директора з навчальної роботи ДНЗ «Білопільське вище професійне училище».


3. Організація та основні вимоги до здійснення контролю за станом викладання навчальних предметів. Любов МАТЯШ, методист ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти». 


4. Організаційно-методичний супровід роботи факультативів. Ніна ІВАНОВА, методист ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище». 



5. Психологічний супровід підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання та підготовка тестових завдань. Тетяна ГРЕЧАНІЧЕНКО, заступник директора з навчальної роботи ДНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту».


Методичні рекомендації з вивчення досвіду роботи творчої групи  розміщено на сторінці «Творча група». 

Немає коментарів:

Дописати коментар